Service och support

Vi är ständigt på jakt efter moderna produkter som är attraktiva och intressanta för en bred publik och alltid med fokus på pris och kvalitet.


Ladda ner allt du behöver

All produktinformation och annat material som finns kan vi nu erbjuda dig i vårt Downloadcenter. Produktblad, manualer, högupplösta bilder, kataloger och mycket, mycket mer! För att du lätt skall hitta allt du söker har vi lagt till praktiska filter för en specifik sökning. Bara välj vad du vill ladda ner – en i taget eller alla på en gång via en ZIP-fil.

Prova downloadcentret nu!

Kolla in vår servicehemsida

Allt som är nödvändigt att vet om våra produkter hittar du på vår servicehemsida - service.tristar.eu. Denna websida erbjuder komplett stöd dygnet runt. Alla produkter under varumärket Tristar hittar du här.

Kolla in service.tristar.eu nu!

Vanliga frågor

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna som kan uppstå om våra tjänster, vår servicehemsida eller att beställa online.

Klicka här för att finna dina svar

Kontakt

Hittar du inte svaret du sökte? Tveka inte att kontakta oss! Vår personal kommer med glädje att hjälpa dig. Du kan kontakta oss via formuläret eller genom att ringa till något av våra kontor.

Du hittar alla våra kontaktuppgifter här